(Android/iOS) Cooking Frenzy®️Cooking Game fırıldaqçı kod generatoru primogemləri
Feb 6, 2022 8:40:53 GMT -5
Post by montconalsimo on Feb 6, 2022 8:40:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Frenzy®️Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Frenzy®️Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kod generatoru primogemləri ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Frenzy®️Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Möhtəşəm idi, çünki özümü tamamilə oyunda hiss edirdim. Çoxlu müştərinin bir anda gəldiyi, çoxlu sifarişlə barmaqlarımın çox sürətlə getdiyi hissəni çox bəyənirəm.
yaxşı oyun amma limitsiz/vaxtsız olmalıdır o çox çətinləşir və bir daha bitirə bilmirəm .Əgər rahat rejimə qoysanız bitirə bilərdim
Fancy Pants Adventures არკადული glx
Sadəcə reklamlara gəldikdə nifrət edirəm. Səviyyəni keçmək üçün dəfələrlə cəhd etdim, amma məlum oldu ki, heç vaxt bacarmıram??? Çünki yüksəliş üçün seçim etməli idim və ya səviyyəni keçə bilmək üçün reklamlara baxmalı idim. Necə bezdirici
Cooking Frenzy®️Cooking Game Strategie mfic
Bu cür oyunları sevirəm, lakin 3-cü restorandan başlayaraq siz reklamlara baxmadan, gücləndiricilərə baxmadan və ya brilyant xərcləmədən irəliləyə bilməzsiniz. Bütün restoran kartlarının toplanması məsələsinin nə olduğundan əmin deyiləm və burada rulet də var. Hər lvl və cəhddən sonra olanlar da daxil olmaqla, reklamların miqdarını silmək oyundan həzz almaqdan daha çox məyus edir. Təəssüf ki, davam edərkən əyləndim.
Siz qiymətli daşlar və ya gücləndiricilər almasanız, daha çox əldə etməyin mümkün olmadığı nöqtəyə çatana qədər parlaq oyun. Siz daha çox dəfə sınamışam və üzr istəyirik ki, daha çox gücləndirici almayacaqsınız.
Mən bu oyunu sevirəm, o qədər əyləncəlidir ki, od bişirmək kimidir, yeməyinizi necə təkmilləşdirə biləcəyinizi və müxtəlif restoranların necə olmasını xoşlayıram. və buna görə də bu oyunu 5 ulduzla qiymətləndirirəm.
Ona görə də mənə cavab verəcəksinizsə, cavabı oxuduğuma əmin olun ki, rəyimi silməyin, bu aktiv deyil, oyununuz səhvdir, vaxtın yarısı belə işləməyən reklamlara çox etibar edirsiniz.
Oyun çox yaxşıdır, fransız restoranına çatana qədər, real pul ödəmədən irəli gedə bilməzsiniz, sizə 5 reytinq verərdim, zəhmət olmasa çoxlu elanları düzəldin, indi heç nə yoxdur.
salam. Sadəcə soruşmaq istəyirəm ki, kruiz gəmisi olan oyunun növbəti hissəsinə və ya bərpasına necə keçə bilərəm, proqramı endirmişəm və yeniləmişəm, lakin sorğunun icrası mümkün deyil? Hələ də "yenidən cəhd et və çıx" görünür. Onu yükləmək üçün internet bağlantım var, amma heç nə olmur.
Ən son restoranlar, həqiqətən, yalnız gücləndiricilərlə qazana bilər, bu da kifayət qədər zəhlətökəndir. Argentina pizza restoranında 131-2 səviyyəsi gücləndiricilər olmadan sözün əsl mənasında qalib gəlmək mümkün deyil. Sizə 20 bəyənmə lazımdır və səviyyə 19 müştəri ilə gəlir. Ciddi?
Digər restoranı endirə bilmirəm (ಥ_ಥ) oyun yaxşıdır və mənim xoşuma gəlir, amma iş ondadır ki, hər dəfə restoranın üstündəki yükləməyə klikləsəm, o, heç bir proses yaratmayacaq və güclü əlaqəm olsa da, dayanacaq (ಥ_ಥ)
Cooking Frenzy oynamaq üçün əsl həyəcandır. Ən yaxşı şəkildə sürətli və qəzəbli. Qrafikanı sevirəm. Və oyunun ümumi interfeysi. Bu həm çətin, həm də cəlbedicidir. Mənim tərəfimdən qətiyyətlə davam. Mən adətən “Sözlü” tipli oyunçuyam və bu oyun müsbət dəyişikliklər edir. Bu günlərdə çoxlu oyunçuların "ən böyük" sıxıntısı - "Reklamlar" barədə narahat olmayın. Onlar azdır və çox uzaqdır. Beləliklə, mən mütləq bu proqramı yükləmə siyahınızda Mütləq edərdim. Siz məyus olmayacaqsınız.
Yaxşı oyundu amma bu qədər reklam olmasaydı 5 ulduz verərdim ..Reklamlar mənə mane olduğu üçün oyunu çətin ki, kifayət qədər oynaya bilirəm. Zəhmət olmasa dəyişdirin!
EDIT: Mən başa düşdüm ki, 2 ulduzu ləğv edirəm, çünki onlar köməksiz mümkün qədər yaxın səviyyələrdə irəliləyirlər ki, bu da potensial olaraq xalları üçün pul xərcləmək deməkdir. Bir müddət əyləncəlidir, lakin gec-tez köhnələcək, oyunun 85%-nə çata bilməyəcəksiniz və yəqin ki, eyni şeydir, lakin fərqli yeməklər və restoranlarla
Oyunu sevirəm, lakin bir səviyyəni və çətin bir səviyyəni keçmək əsəbidir və oyun bağlanır və buna görə kredit almırsınız. Müəyyən qüsurları var, düzəldərkən 5 ulduz verərdim. Təşəkkürlər
uzadılması üçün reklamlara baxmağımın əleyhinə olmasam da, reklamlardan biri (bəzi 2048 oyun) həmişə proqramı pozur. reklamlara baxmağa sərf olunan vaxt və boş yerə bir "həyat" deməyə ehtiyac yoxdur.
Mən bu oyunu sevirəm, lakin reklamlar nəzarətdən kənardadır... sadəcə olaraq, həddən artıq çoxdur. Səviyyəni hər dəfə oynadığınız zaman reklam olmasaydı, asan 5 ulduz olardı.
Cooking Frenzy®️Cooking Game रणनीति kpbz
Əyləncəli oyun, lakin bir müddət sonra təyin edilmiş səviyyələr kifayət qədər müştərilərə pul ödəmədən səviyyəni təmizləmək üçün vermir. Həmçinin reklam düyməsi işi dayandırdı və alışı oyunu davam etdirmək üçün yeganə seçim etdi.
Bu mənim rəyimdir: vaxtınızı boşa keçirməyin. Bir qəpik xərcləmədən belə bir oyun oynamaq istəyirsinizsə, Asian Cooking ulduzunu sınayın. Mən heç bir pul xərcləmədən 150 səviyyədə yarışmışam və bu, ən yaxşısıdır. Bu asılılıqdır! Daha çox səviyyənin əlavə edilməsini gözləyirik
Çox əladır reklamlarda gördüm yükleyirem
Əslində oyunu bəyəndim, baxmayaraq ki, bəzi səviyyələri gücləndirici və ya brilyant almadan keçmək mümkün deyil (pul xərcləmək) məni ən çox əsəbiləşdirən 30 saniyəlik bir-birinin arxasında və təkrar-təkrar eyni olanlar idi.
Cooking Frenzy®️Cooking Game Strategia miar
Bəzi səviyyələri məğlub etmək demək olar ki, mümkün deyil. Yükləmələr əbədidir. Çörəkxananı yükləmək üçün günlərlə çalışıram, amma alınmır.
Cooking Frenzy®️Cooking Game Strategi hrp
Mən oyundan həzz alıram, lakin onun həqiqətən çətin səviyyələri var idi ki, siz üstünlüyə malik olmayana və ya onun üçün reklamlara baxmayana qədər yerinə yetirmək mümkün deyil. Şirniyyatlar aromatik şəkildə verilir, ən çox nifrət edirəm.
Əyləncəli oyun, lakin hələ də işləmək lazımdır. Hələ çox çaşqındır. Bir neçə oyundan sonra maksimum səviyyəyə qayıda bilmirəm. Bu, kliklədiyim səviyyəni vurğulayır, lakin yenə də yalnız ən son səviyyəni oynayır. Sonra səviyyəni yüksəltməyə imkan vermədi.
Bu, bir neçə gün həzz aldığım sevimli oyundur. Lakin sonra hər səviyyədən sonra o, bir reklam oynayır və sizi birbaşa yükləmə səhifəsinə aparır. Geri çəkiləndə bu, başqa 30 saniyəlik videoya baxmağa məcbur edir?! Bəli, gülüncdür. Və hər bir səviyyədə sizə bir şey satmağa çalışırlar. Narahat etmək və silmək üçün. Sizi bir çox reklamlara baxmağa məcbur edən oyunlara dözə bilmirəm və bu, davamlı olaraq pulunuzu ələ keçirməyə çalışırsa. Kədərlidir, çünki sevimli oyundur. Ayıb olsun.
Bu oyunu sevirəm, lakin videolara baxmaq istəyərkən donmağa davam edir və yox, inkişaf etdiricilərin izah etdiyi kimi bu, pis əlaqə problemi deyil, çünki digər oyunlar mükəmməl işləyir
Heyrətamiz oyun, ona tamamilə aludə oldum. Amma bir həftədir ki, bütün restoranları bitirdiyinizi göstərir, yeni restoranlar açılır, amma bir həftədən sonra heç nə baş vermir.
Keçmiş səviyyələri əldə etmək üçün real pul xərcləmədən indi bu oyunda irəliləmək mümkün deyil. Hətta gücləndirmələr də sizə daha çətin səviyyələrdən keçməyə kömək etmir. Oyuna davam etmək üçün heç bir almaz və ya gücləndirici ilə ilişib qaldığınız zaman çox da əyləncəli deyil. Tərtibatçılar düzəltməlidirlər. Oynamaq əyləncəli olmalıdır - sinir bozucu deyil! İndi silinir.
bu, çox zəhlətökən formatlı bir oyundur, qazandığınız sikkələrlə həyatı satın ala bilməzsiniz, bunun əvəzinə oyunda qazandığınız brilyantları xərcləməlisiniz, bu çox gülüncdür, çünki bir səviyyəni təmizlədikdən sonra yalnız bir almaz alacaqsınız və heç vaxt dolayı yolla 100 almaz əldə etməyəcəksiniz. oyunu oynamaq istəsəniz , hər şeyi satın almalı olacaqsınız səlahiyyətləri və hamısını , onu belə bir pul yönümlü oyunu silməklə .Hər dəfə irəliləyərkən bir şey almalısan , onda niyə cəhənnəm sikkələri var ? və reklamlar omg.
Super oyundu. 👍
Böyük vaxt itkisi, lakin reklamlardan çıxa bilmirəm! Mən oyunu sevirəm, amma hər dəfə reklama gedəndə oyuna qayıda bilmirəm. Reklam başa çatır, lakin oyun rejiminə qayıtmaq üçün geri sayım və ya çarpaz yoxdur. Oyunu bağlamalı və yenidən başlamalısınız, bu çox bezdiricidir.
Cooking Frenzy®️Cooking Game Strategiya bmho
Vaxtı öldürmək olar. Ancaq bütün sövdələşmələrin ekranda görünməyə davam etməsi bir qədər bezdiricidir. Əminəm ki, tezliklə qalib gəlmək üçün pul ödəməliyəm.
Mən bu oyunu sevirəm, amma hər dəfə ləzzətli şəhəri yükləməyə çalışanda problem yaranır, hətta internet bağlantım olsa belə, yükləyə bilmirdim, mən artıq bütün səviyyələri keçmişəm və ləzzətli şəhərciydim, ona görə də yeni çağırış üçün ləzzətli şəhəri yükləmək qərarına gəldim, amma yükləyə bilmədim dəfələrlə cəhd etdim amma işləmir
Mən oyunu sevirəm, amma oynamaq üçün ona $$$$ atmalı deyiləm. Vaxtın tükənməsi$ və ya bankın boşaldılması$ bir neçə misal. Etdiyim şeylərin əvəzini ödədiyim üçün özümə dəli oldum!!😡
Bu oyun bir səviyyənin ortasında məni dondurur və ya yükləyir və sonra buna görə həyatımı itirməyə məcbur edir. Bunu hər zaman edir və həqiqətən də əsəblərimə toxunmağa başlayır
Həqiqətən Tövsiyə etmirəm. Oyun Yaxşıdır. Amma o qədər də Əla deyil. Məndən bir az pul yatıran bəzi Gems almağımı istədi. Mən onu ödəməklə satın alsam da, bütün mərhələlərin aydın olacağını düşünmək. Lakin sonradan Oyunda heç bir şəkildə aydınlaşdırıla bilməyən bir neçə mərhələ var. Sadəcə Səhnəni Təmizləmək üçün O, həmişə Daşlar Almağı xahiş edir və indi Daşlar sadəcə bir Səhnəni Təmizləmək üçün ₹90 /-ə bənzəyir. Mən, həqiqətən, İnsanlara Bunu Oynamağı Tövsiyə Etdim. Kifayət qədər pulunuz varsa, yükləyin və Daşlara sərmayə qoyun və sonra Səhnənizi təmizləyin.
Mən bu oyunu çox sevirəm, amma yenə də onu digər maraqlı səviyyələrlə inkişaf etdirə bilərsiniz və onu yükləmək çox vaxt aparır. Məndən bir məsləhət var, oflayn oynamaqdır, çünki siz onlayn oynayırsınız, ona görə də reklam təqdim olunur, buna görə də bu, oyun problemi deyil.
Pul boş yerə!!!! APP İÇİNDE SATIN ALMAYIN!!!!! Mən bir paket paketi aldım və oyun məcburi yeniləməni buraxdıqdan sonra alınan daşların hamısı getdi. Dəstək və Google ilə əlaqə saxlanıldı və heç biri qiymətli daşları əvəz etməyəcək və ya geri qaytarılmayacaq. Oyunu bəyənirəm, amma bu, qətiyyən ədalətli deyil. Əgər siz qiymətli daşlar olmadan oynaya bilmirsinizsə, ancaq oynamaq üçün pul ödədiyiniz zaman sistem sizi oğurlayır. Bir daha o səhvi etməyəcək. #DahaDahaTətbiqdaSatınalma yoxdur
Mən bu oyunu çox sevirəm və heç bir faktiki pul xərcləmədən bütün ilk dünyanı keçdim. Mən yeni dünyaya daxil ola bilmirəm, çünki proqram mənə mütləq internetə qoşulmadığımı bildirir! Dəyişdirilməli olan parametrlərin olub olmadığını bilməliyəm. Kömək!!
Əla oyun mən onu sevdim. Bununla belə, bir səviyyəni keçmək üçün pulsuz bir oyundursa, heç bir şey ödəməli olmamalıyam. Misal üçün axmaq donuz bankı. Mən qiymətli daşlar qazandığım səviyyədə oynayıram və oyununuz onu daxil olmaq üçün ödəməli olduğum bir donuz bankına qoyur. Oyunçular növbəti səviyyəyə keçmək üçün daşlardan uzunmüddətli oyuna doğru istifadə edə bilərlər.
Oyun yaxşıdır, amma reklamlara nifrət etdiyim üçün silirəm. Çox və çox uzun. Daha az olsaydı və ya daha qısa olsaydı, məmnuniyyətlə oynamağa davam edərdim. Baxışıma cavab verdiyiniz üçün çox sağ olun. Mən tamamilə başa düşürəm ki, hansısa bir şəkildə qazanc əldə etməlisiniz. Cavabınızı çox yüksək qiymətləndirirəm.😊
Oyunu bəyəndim, amma hər turdan sonra sözün əsl mənasında bir reklam var.... o qədər bezdiricidir.... Mənə elə gəlir ki, onlar oyunun reklamsız versiyasını satmalıdırlar. Sonda onu sildim
Oyun həqiqətən əyləncəlidir, lakin müəyyən səviyyələri keçmək üçün gücləndiricilər almalısan. Geri qayıtsanız və digər səviyyələri keçsəniz belə, bu sizə kömək etməyəcək. Oyunda bəyənmədiyim yeganə şey budur.
Mən oyunun çətin templi təbiətini sevirəm və bəli, heç bir şey ödəmədən oyunu oynamaq mümkündür. Hazırda 171-ci səviyyədəyəm və heç bir alış-veriş etməmişəm.
Oyunu yükləmək istəyəndə gördüm ki, onu necə oynamaq olar. Amma mən oyunu alanda onun oynanılması lazım olduğu deyildiyindən tamamilə fərqli idi. Ola bilsin ki, oynanmalı olduğu köhnə formanı dəyişdirə və ya yaxşı rəy əldə etmək istəyirsinizsə, sadəcə oyunu dəyişdirə bilərsiniz!
Bu.........çox dərəcədə heyrətamizdir, xüsusən də sizə mətbəxinizi təkmilləşdirməyə icazə verəndə əyləncəlidir. oyunun bir növ əsl aşpaza hazırlaşması faktı, mən lazım gəlsəydi, pul ödəyərdim, amma ona 4 ulduz verməyimin yeganə səbəbi odur ki, çox az reklam var, amma orada çox uzun sürəndə, amma bu qədər mən mütləq yükləməli olduğunu düşünürsən💖💕💘💓💕💗
Hər dəfə boş vaxtım olanda oyun niyə donur? Donmayanda bu oyunu oynamaqla əla vaxt keçirirəm. Hər boş vaxtım olanda ona birdən çox qiymət verməyəcəyəm. Sadəcə on pulsuz dəqiqə qazandı və dondu, on dəqiqə davam edəcək. Onu söndürüb yenidən başlasam belə. heç nə, on dəqiqə bitənə qədər. Mən bu oyunu bitirdim!!!!!!